A hozzám forduló embereket egy csendes irodalakás barátságos szobájában várom az Oktogonnál hétfő és csütörtök délutánonként, természetesen előre egyeztetett időpontban. 

Legjobb, ha olyan időpontot találunk, amit hetente vagy két hetente fixen tudunk tartani.

Mire számíts, ha jössz hozzám beszélgetni?

Mikor belépsz, a kutyusom odaoson és megszagol téged. Eddig mindenkit beengedett és amikor leülünk, ő is megnyugszik és lefekszik aludni. Fontos, hogy kutyaszőrre allergiás embereket nem tudunk fogadni. 

Először is tegeződünk. Nem hiszem, hogy magázódás kellene ahhoz, hogy egymást kölcsönösen tisztelve komunikáljunk. Tisztelet témakörében az előre megbeszélt időpontok betartását várom el. Nagyon ritkán szoktam késni vagy találkozót lemondani és ugyanezt szeretném kérni másoktól is.

Cipőt levenni nem kell, de kényelmesebb, mert akkor fel tudod tenni a lábad a karosszékben, miközben beszélgetünk. Telefonjainkat mindketten lehalkítjuk a beszélgetés előtt, hogy 100%-ban oda tudjunk figyelni a közös munkára.

Mikor bejössz, megkérdezem, milyen teát kérsz és melyik bögrét választod. Ez nem személyiségteszt, csupán apró jele annak, hogy a választásaid, a döntéseid számítanak. Ha nem kérsz teát, az is teljesen oké. 

Mikor leülünk, első alkalommal mindig elmondom, hogy minden amit mondasz, köztünk marad. 

A beszélgetés arról folyik, amiről te szeretnéd. Van, akiknél többet szólok bele, ha úgy vélem, ezzel segítek, van aki sokat beszél és összeszedett magától is, ilyenkor inkább háttérbe húzódom. Főleg kérdéseket fogalmazok meg vagy összefoglalom, mit értettem meg abból, amit mondtál. esetleg visszajelzést adok arról, hogy kívülről hogy hangzik. A cél mindig az, hogy tisztábban láss, jobban megértsd önmagad és jobb döntéseket hozz a jövőben. Hiszek benne, hogy mindenki meg tudja találni vagy ki tudja találni a saját megoldásait, válaszait.

Nem szoktam jegyzetelni, teljes mértékben és folyamatosan rád figyelek. Amiket mondasz ugyanúgy megjegyzem, ahogyan te is emlékszel a kedvenc sorozatod eddigi epizódjaira. Talán nem tudnád szóról szóra felmondani, de amikor nézed a kövi részt, akkor a memóriádban aktiválódnak az egyes jelentekkel összefüggő emlékek. 

Arra kérlek, hogy ha szeretnél időpontot kérni, akkor egy pár mondatos emailben jelentkezz: bonianna@gmail.com

60 perces személyes beszélgetés ára 10.000 Ft
90 perces személyes beszélgetés ára 15.000 Ft

2021 júliusától bizonytalan ideig a személyes beszélgetések lehetősége szünetel várandósság és babagondozás miatt. Online továbbra is dolgozom.